Jaminan kualiti


1, Jaminan peralatan yang dibekalkan oleh syarikat kami adalah baru yang tidak digunakan menggunakan reka bentuk terkini dan bahan yang sesuai dibuat, dan dalam semua aspek memenuhi spesifikasi kualiti dan prestasi yang ditetapkan dalam kontrak.

2, Jaminan syarikat yang disediakan oleh peralatan selepas panduan yang betul dalam keseluruhan sistem berfungsi 3 hari selepas pemasangan dan penyahpepijatan, untuk mencapai penunjuk prestasi teknikal produk.

3, Jaminan syarikat kami dalam tempoh jaminan kualiti yang ditetapkan dalam kontrak, proses reka bentuk untuk membekalkan peralatan pembuatan pemasangan nyahpepijat atau kecacatan bahan dan semua yang disebabkan oleh tanggungjawab penjual adalah bertanggungjawab untuk sebarang kecacatan dalam barisan pengeluaran kesalahan dan kerosakan.

4, Tempoh jaminan kualiti keseluruhan mesin untuk barisan pengeluaran selama 12 bulan selepas penerimaan. Jika didapati dalam tempoh jaminan kualiti, kualiti barangan atau spesifikasi dan tidak mematuhi peruntukan kontrak, atau membuktikan bahawa barangan itu rosak (termasuk kecacatan yang mungkin berlaku atau penggunaan bahan substandard, dsb.), pembeli berhak mengikut perakuan pemeriksaan yang dikeluarkan oleh jabatan undang-undang barang dalam tempoh jaminan kualiti skim layanan penjual dikemukakan.

5, Syarikat kepada kualiti produk pada sifat mekanikal peralatan yang dibekalkan dan jaminan indeks penggunaan produk.

Waranti


1, Selepas penerimaan peralatan, berikan jaminan 12 bulan, tempoh jaminan diberikan secara percuma untuk kecacatan bahagian dan komponen yang disebabkan oleh penjual dan perkhidmatan yang tepat pada masanya dan berkesan.

2, Selepas jaminan, sepanjang hayat menyediakan sokongan teknikal yang menggalakkan perkhidmatan selepas jualan.
Perkhidmatan selepas jualan: jabatan perkhidmatan selepas jualan syarikat kami mempunyai telefon perkhidmatan talian hotline perkhidmatan selepas jualan yang berdedikasi, kakitangan kami bertanggungjawab untuk mengambil pengguna telefon, memastikan kepada pengguna dalam soalan pertama untuk memberikan jawapan yang bersungguh-sungguh selepas peralatan penerimaan peralatan yang kami sediakan proses perkhidmatan waranti 12 bulan, kami akan menyediakan sekurang-kurangnya sekali oleh kakitangan profesional dan teknikal pemeriksaan rutin, dan menyediakan laporan pemeriksaan terperinci, untuk pengguna rujukan pengguna dikemukakan dengan jelas selepas keperluan penyelenggaraan, syarikat kami berjanji : adegan pengguna dalam masa yang sesingkat mungkin dihantar untuk perkhidmatan pembaikan.